inema
n

demand

Goeie film, denk je? Hij komt niet zomaar in de cinema.
Alleen als jij het écht wil!

Beslis zelf wanneer en waar je Psychobitch gaat bekijken. Met die info gaat de cinema aan de slag om bij een minimum aantal deelnemers jouw vertoning op maat te organiseren.

Wat is Cinema on demand?

Wil je deze film op het grote scherm zien, bij jou in de buurt? Dat kan, via Cinema on demand! Cinema on demand is een online platform van JEF waar je laat weten dat je interesse hebt om de film te zien. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer kans dat de vertoning doorgaat! Is er voldoende interesse? Dan regelt JEF één of meerdere vertoningen bij een cinema in jouw buurt.

 

Hoe werkt het platform? Je hebt drie opties:

Maak zelf een vertoning aan

Je kiest waar je de film wil zien. Vul je postcode en je regio in. Geef je voorkeur voor een cinema aan.

Vervolgens kies je de datum, tijd en met hoeveel personen je je wenst in te schrijven. Denk: hoe meer mensen, hoe meer kans dat de vertoning doorgaat! Je ziet hier ook hoeveel een ticket zal kosten.

Daarna hoef je enkel nog je contactgegevens in te vullen, zodat JEF en/of de cinema van jouw keuze je op de hoogte kan brengen over de vertoning.

Sluit je aan bij mensen die zich hebben ingeschreven

Hier krijg je te zien voor welke vertoningen er al andere geïnteresseerden zijn. Misschien is er wel één in je buurt? Of misschien heeft een vriend je uitgenodigd? Sluit je aan bij een van die vertoningen door erop te klikken en je aan te melden. Hoe meer mensen dat doen, hoe meer kans dat de vertoning doorgaat!

Koop een ticket voor een reeds georganiseerde vertoning

Hier zie je welke vertoningen zeker doorgaan. Er zijn al genoeg geïnteresseerden, maar er kunnen nog mensen bij! Zin om aan te sluiten? Hier koop je rechtstreeks een ticket voor de vertoning.

Wanneer word je op de hoogte gebracht?

Je hebt via het platform laten weten dat je interesse hebt in een vertoning op een bepaalde locatie. Wat nu? Je ontvangt een mail van JEF waarin we laten weten dat we bezig zijn om de vertoning te organiseren.

De vertoning kan doorgaan nadat er zich voldoende/20 mensen hebben aangemeld.

Kan de vertoning niet doorgaan in de cinema van jouw keuze, maar wel in jouw regio? Dan word je daarvan op de hoogte gebracht. Ga terug naar het platform op je interesse aan te vinken bij die vertoning.

Wanneer de vertoning doorgaat die jij hebt gepland, brengt de cinema jou rechtstreeks op de hoogte via mail. Je ontvangt dan ook een ticketlink, zodat je effectief je ticket kan kopen.

Hoeveel kost een ticket?

De ticketprijs verschijnt nadat je gekozen hebt in welke cinema je de film wil zien. De prijs is dus afhankelijk van de cinema die jij kiest. Je kan je ticket kopen van zodra je een mail hebt ontvangen met daarin de ticketlink. Je kan ook meteen je ticket kopen, wanneer de vertoning al in de lijst staat bij “Geplande vertoningen”. 

 

een project van

JEF

schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!Privacy verklaring & cookie policy

Instagram JEF
Facebook JEF

info@jeugdfilm.be